DAN OTVORENIH VRATA: Učenici Građevinske tehničke škole posjetili Zavod za prostorno uređenje PGŽ

Ovogodišnja „Otvorena vrata Zavoda“ zamišljena su s ciljem upoznavanja učenika Građevinske škole s prostornim planiranjem općenito i sa značenjem prostornog planiranja u razvoju Primorsko-goranske županije

Učenici Građevinske tehničke škole u Rijeci posjetili su u okviru programa „Otvorena vrata Zavoda“ Zavod za prostorno uređenje Primorsko-goranske županije kako bi se mladima i javnosti približio rad Zavoda.

građ5

Ovogodišnja „Otvorena vrata Zavoda“ zamišljena su s ciljem upoznavanja učenika Građevinske škole s prostornim planiranjem općenito i sa značenjem prostornog planiranja u razvoju Primorsko-goranske županije, kao i usmjeravanjem učenika na daljnje školovanje u tom području.

građ4

U ime Primorsko-goranske županije učenike je pozdravio pročelnik Ureda županije Goran Petrc, a prisutne je dočekao novi ravnatelj Zavoda Adam Butigan.

građ3

Učenici su upoznati s izradom prostornih planova na konkretnom primjeru izrade jednog prostornog plana, potom s informacijskim sustavom prostornog uređenja Primorsko-goranske županije te s geodetskim i kartografskim podlogama potrebnim za izradu prostornih planova.

građ1

Foto: PGŽ

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari