U SUBOTU AUTO-MOTO ATRAKCIJA: Na jubilarnom 20. oldtimer auto rallyju 40-ak automobila

Foto: Riječanin

U subotu 7. svibnja u 10.30 sati iz Rijeke će oldtimer automobili krenuti put Čavla, Bakra, Drivenika, Ledenica, a cilj je u Crikvenici oko 16 sati.

Oldtimer klub Rijeka ove godine slavi 20. obljetnicu postojanja te 7. svibnja organizira tradicionalni, ove godine 20. međunarodni susret – oldtimer auto rally, natjecanje sportsko turističkog karaktera koje je uvršteno i u kalendar susreta Hrvatskog oldtimer saveza.

oldtimer1

U subotu, 7. svibnja u 10.30 sati iz Rijeke će oldtimer automobili krenuti put Čavla, Bakra, Drivenika, Ledenica, a cilj je u Crikvenici oko 16 sati.

Na konferenciji na kojoj je rally najavljen sudjelovali su Igor Načinović, pročelnik Odjela za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke, Mišo Rukavina, predsjednik Oldtimer kluba Rijeka iz Matulja te Ivica Mataija, voditelj sekcije automobila Oldtimer kluba Rijeka iz Rijeke, prenose mrežne stranice Grada Rijeke.

Ove se godine očekuje sudjelovanje 40-ak automobila i oko 50 sudionika iz cijele Hrvatske te iz Slovenije, Italije i Austrije. Automobili imaju izuzetnu povijesnu vrijednosti te su atraktivni za gledatelje.

Oldtimer klub Rijeka osnovan je 1996. godine u cilju promicanja tehničke kulture na području Primorsko goranske županije i šire, na način da članovi sakupljaju, čuvaju, obnavljaju i prezentiraju oldtimer vozila.  Oldtimer klub Rijeka član je Hrvatskog oldtimer saveza (HROS) kao krovne organizacije i Zajednice Tehničke kulture Rijeka.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj