''PRAVDA ZA DORIJANA''

DORIAN, NISI SAM! Na Grobniku prijatelji, članovi obitelji, motociklisti… memorijalnom vožnjom obilježili godišnjicu pogibije mladog motociklista

Foto: Facebook/H.H.T.

Danas je točno godinu dana otkako je život izgubio 21. godišnji Dorian, mladi motociklist koji je za vrijeme vožnje kroz naletio na visoko i podmuklo  postavljenu čeličnu sajlu

Podsjećamo, za vrijeme nedjeljne vožnje šumskim putem, oko 20 sati, mladi vozač je naišao na sajlu koja je bila visoko postavljena i oduzela mu život. Unatoč naporima liječnika, nesretni mladić je preminuo na licu mjesta.

Mladen Stjepan-Stipko Vitković

Godišnjica tragedije koja je potresla cijeli grobnički kraj ali i cijelu Hrvatsku potaknula je Udrugu KARAVANA ZA ŽIVOT – bikeri na cesti da organizira memorijalnu vožnju ”Pravda za Doriana”.

Mladen Stjepan-Stipko Vitković

Jučer su motociklisti, obitelj i prijatelji tragično stradalog Doriana u 10 sati krenuli s parkinga restorana Putniku prema mjestu stradavanja gdje je njih više stotina odalo počast stradalom mladiću.

Foto: Facebook/ Mladen Stjepan-Stipko Vitković
Foto: Facebook/ Mladen Stjepan-Stipko Vitković
Foto: Facebook/ Mladen Stjepan-Stipko Vitković

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari