ČARI PLATKA

Na Platku izletnici uživali u još jednom vikendu Festivala sportske rekreacije

Nedjelja je bila dan za program “Sportsko rekreativne igre u prirodi”

Zanimljivo je bilo i ovog vikenda na “Festivalu sportske rekreacije Platak 2021”, koji pod pokroviteljstvom Primorsko – goranske županije, u suradnji sa Zajednicom sportova PGŽ i Hrvatskim olimpijskim odborom, organizira Savez sportske rekreacije „Sport za sve“ PGŽ.

Subota je bila rezervirana za dva popularna programa – “Korakom do zdravlja” i “Roditelji i djeca u prirodi”.

“Korakom do zdravlja” je program nordijskog hodanja koji se održao u suradnji sa KŠR Gorovo i u kojem se hodalo laganom stazom dužine 8 km. Program “Roditelji i djeca u prirodi” posebno je zamišljen u suorganizaciji sa KŠR Gorovo i namijenjen je cijelim obiteljima, a obilježilo ga je pješačenje na laganoj stazi dugoj 8 kilometara. Pod stručnim vodstvom, ljubitelji nordijskog hodanja i pješačenja uspješno su savladali planirane staze uživajući u ljepotama Platka.

Nedjelja je bila dan za program “Sportsko rekreativne igre u prirodi”, a koji priprema KŠR Gorovo i koji je ponudio zanimljive sportsko – rekreativne igre, te su se svi zainteresirani mogli okušati u gađanju mete, kuglanju, air badmintonu, rušenju čunjeva, hokeju, mini golfu, mini tenisu i ostalim zanimljivim aktivnostima. Veselo i aktivno bilo je na sportskim poligonima, upravo onako kako smo već na ovom festivalu i naviknuli.

Festival sportske rekreacije nastavlja se narednog vikenda kada će se u subotu održati program planinarenja u suradnji s PD Kamenjak, dok nedjelja donosi još jedno izdanje programa “Sportsko lice Platka”. O svim detaljima – za nekoliko dana!

Photo: arhiva Festival sportske rekreacije

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari