EVO VESELJA! Prodajom crvenih kapica do nove ljuljačke za djecu u Dječjem domu na Potoku

Dekan Ekonomskog fakulteta u Rijeci izv. prof. dr. sc. Alen Host i predstavnik Studentskog zbora EFRI Diego Dekanić pored ljuljačke donijeli su i poklone djeci smještenoj u Domu

Tijekom prosinca prošle godine u sklopu akcije „Priprema, pozor, daruj!!“ zaposlenici i studenti Ekonomskog fakulteta u Rijeci u zamjenu za crvenu kapicu prikupljali su novčane donacije za djecu predškolske dobi smještene u Dječjem domu na Potoku (podružnica Dječjeg doma “Ivana Brlić Mažuranić” Lovran) u kojem su smještena djeca predškolske dobi bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Sve kapice nestale su u trenu, a prikupljenim iznosom kupljena je nova ljuljačka s košarom koja je od danas postavljena u parku Doma.

Dekan Ekonomskog fakulteta u Rijeci izv. prof. dr. sc. Alen Host i predstavnik Studentskog zbora EFRI Diego Dekanić pored ljuljačke donijeli su i poklone djeci smještenoj u Domu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari