LIJEPA GESTA Članice Centra za participaciju žena u društvenom životu položile cvijeće na spomenik Mlikarici

Na taj simbolični način odale su priznanje svim ženama za njihov rad i doprinos u obitelji i društvu, borbi za ženska prava i socijalnu pravdu, ravnopravnost i unaprjeđenje položaja žena

Članice Centra za participaciju žena u društvenom životu Rijeka položile su na Međunarodni dan žena cvijeće na spomenik Mlikarici u Starom gradu.

Na taj simbolični način odale su priznanje svim ženama za njihov rad i doprinos u obitelji i društvu, borbi za ženska prava i socijalnu pravdu, ravnopravnosti u unaprjeđenju položaja žena i njihovom aktivnom sudjelovanju u javnom i društvenom životu i borbi za socijalnu pravdu i miru svijetu.

Pridružili su im se i djelatnici Upravnog odjela za socijalnu politiku i mlade PGŽ, na čelu s pročelnicom Dragicom Marač, položivši unikatne ruže koje su izradile članice Društva multiple skleroze PGŽ u sklopu radno-okupacijskih aktivnosti.

Također su se pridružili i pružili podršku u obilježavanju Dana žena, djelatnicama i volonterkama SOS Rijeka – Centra za nenasilje i ljudska prava na štandu na Korzu, koje su Riječankama dijelile prigodne čestitke i kolače, te građane informirale o svom Savjetovalištu za žrtve nasilja koje nudi besplatnu psihološku i pravnu pomoć.

Foto: PGŽ

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari