Francuski ljepotan danas ponovno u Rijeci, ali s njime nema “ljuljuškanja”

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Nakon studenog 2017. godine kada je bio po prvi put, danas 23. lipnja u 13 sati stići će ponovno kruzer “La Belle de l’Adriatique”.

Izgrađen je 2007. godine u Belgiji pod čijom zastavom plovi i danas, a u vlasništvu je francuske kompanije CroisiEurope koja svoje djelatnosti uglavnom temelji na riječnom kruzingu, a “La Belle De l’Adriatique jedini je brod u njihovom vlasništvu uz brod “My Galateia” koji je specijaliziran za krstarenje morima pa je tako bio čak i na Karibima. Na 111 metara dužine može smjestiti 198 putnika i 48 članova posade. Ima pet paluba, a na četiri je smješteno 99 kabina.

Sadržaj je zbog veličine broda ograničen, ali svejedno postoje svi uvjeti za uživanja u svim pogodnostima ovakvih krstarenja. Posjeduje salon bar s plesnim podijem, blagovaonicu, pianoramabar, knjižnicu, prostrano sunčalište s ležaljkama, dva jacuzzija, terasu, francuske balkone, suvenirnicu, lift, vrtić. Opremljen je centralnim grijanjem, klima uređajima, WiFi-em. Za ugodniju plovidbu, koristi i stabilizatore protiv ljuljanja na valovima.

Predviđeno zadržavanje u Rijeci je do 21 sat, nakon čega će zaploviti prema Trstu.

Bit će po prvi put vezan na Gatu Karoline Riječke, javlja portal Brodovi u Rijeci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari