ODMOR OD TRENINGA

Hrvatska karate reprezentacija uživala na odmoru u Kostreni

Turistička zajednica općine Kostrena tijekom jučerašnjeg dana ugostila je kadetsku, juniorsku i U21 mušku i žensku Hrvatsku karate reprezentaciju.

Ukupno 28 reprezentativaca uz pratnju izbornice Vanesse Lozo i izbornika Gorana Romića, te direktora Ante Čuture, trenutno se nalazi u Fužinama na završnim pripremama prije odlaska na Europskog prvenstva u Finskoj, a dan bez treninga odlučili su provesti na obali Kostrene, uživajući u mnogobrojnim plažama i aktivnom odmoru.

Kontinuirano ulaganje Općine Kostrena u sportsku infrastrukturu tijekom godina dovelo je našu zajednicu do razine da nas ne zaobilaze niti vrhunski profesionalni sportaši. Drago nam je da ste i ovim vašim posjetom prepoznali potencijal u razvoju sportsko – rekreativnog turizma u našoj zajednici.“ – poručila je direktorica TZO Kostrena, Belma Džomba poželjevši svim reprezentativcima uspješan nastup na Europskom prvenstvu uručivši im „kostrenske suvenire sa potpisom“.

Naša izbornica živi u Kostreni, a kako surađuje sa Turističkom zajednicom općine Kostrena, pozvali su nas u goste i mi smo se drage volje odazvali te im se ovim putem zahvaljujemo na pozivu. Cijeli dan reprezentativci imaju aktivan odmor pa se mogu malo isplivati i opustiti“, istaknuo je Čutura.

Izbornica sam ženske juniorske reprezentacija, a ove godine vodim i kadetkinje. Inače sam predsjednica i trenerica Karate kluba Kostrena koji okuplja veliki broj djece. Želja mi je bila upoznati ih s mjestom u kojem živim, ljubaznim ljudima i divnoj prirodi, a ujedno pridonijeti i promociji istoga“ – poručila je Lozo.

Pripreme traju do 6. kolovoza nakon čega reprezentativci putuju u finski grad Tampere gdje se od 20. do 22. kolovoza održava Europsko prvenstvo karateu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari