HUMANITARNI RI GASTRO: Gourmet srdelice i trešnje kao uvod za Ri gastro tjedne

Ispred HNK Ivana pl. Zajca ponovno je ispričana jedna lijepa i humanitarna gourmet priča

Povod je, kao i svaki put, bio Ri gastro, a uz prikupljanje sredstava za Socijalnu samoposlugu, ovo je bila prilika i da se najave sljedeća dva fina tjedna pred nama – Srdela je IN 1.-8.6. / Tjedan trešanja 8.-15.6.

Ukusne zalogaje na temu srdelica i trešanja ovoga su puta nudili Conca D’oro, Bar Bar, Bistro Placa 51, Konoba Blato, Belgian Beer Cafe Brasserie As, Restoran hotela Continental i Porto Grillo.

Uz glazbenu podlogu muške klape Flumen i ženske klape Vidulice, zalogaji su se prodavati po cijeni od 10 kn, a sav prihod od prodaje delicija na kraju je doniran Socijalnoj samoposluzi.

Večer je završila kod domaćina ove gourmet priče – u HNK Ivana pl. Zajca odigrana je hvaljena Molièrova komedija „Mizantrop“ u izvedbi članova Hrvatske drame.

Za sve koji nisu mogli prisustvovati ovom gurmansko-glazbeno-kazališnom uvodu u Ri gastro dane, preostaje još skoro dva tjedna da odaberu jedno ili više omiljenih Ri gastro mjesta i uživaju u delicijama od srdela i trešanja.

Ugostitelji koji sudjeluju u Ri gastro danima su Bistro Conca D’oro, Restoran Aerosteak, Bar Bar, Bistro restoran Kostrenka, Bistro Pizzeria Maslina na Zelenom trgu, Bistro Placa 51, Bistro La Rose, Konoba Blato, Brasserie As, Restoran hotela Continental, Konoba Feral, Restoran Gardens, Restoran Porto Grillo, Restoran Kamov, Konoba Na kantunu, Restoran Mladenka, Restoran Municipium, Botel Marina, Restoran Morčić, Restoran Ronjgi, Konoba Tarsa, Restoran Dina, Restoran Molo Longo, Konoba Ribica, Udruga vinara Žlahtina (Vinarija Pavlomir, PZ Vrbnik, Vinarija Katunar, Vinarija Šipun, Vinarija Nada, Vinarija Toljanić).

Više on manifestaciji Ri gastro, ugostiteljima-partnerima i njihovim menijima pronađite na adresi rigastro.visitRijeka.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari