I Riječani u humanitarnoj akciji „Kupnjom majice+torbe pomažemo Palčićima!“

Riječ je o humanitarnom projektu Kluba roditelja nedonoščadi „Palčići“ kojemu se upravo priključio i Klub mladih Rijeka. Uključite se i vi!

Klub roditelja nedonoščadi „ Palčići“ osnovan je na inicijativu roditelja i zdravstvenih djelatnika s ciljem pomoći, edukacije i razmjene iskustava roditelja prijevremeno rođene djece te dugoročnog unapređenja skrbi za bolesnu i prijevremeno rođenu djecu.

Cilj i rad udruge je dugoročno unapređenje skrbi za bolesnu i prijevremeno rođenu djecu. Dosad je zahvaljujući njihovim aktivnostima opremljeno 30 rodilišta diljem Hrvatske inkubatorima i ostalom potrebnom medicinskom opremom.

„Rad Kluba tu ne staje, idemo dalje, jer naši palčići trebaju našu pomoć!“, poručuju i dodaju:

„Naša snaga je njihova hrabrost! Klub mladih Rijeka i Palčić gore pozivaju Riječanke i Riječane da pomognu Palčićima kupnjom paketa: majica + platnena torba za simboličnu cijenu – Palčić gore! (Idealan poklon za rođendan).
Budući da su sredstva potrebna za rad društva vrlo visoka i da je svaka prikupljena kuna više nego dobrodošla, pozivamo Vas da se uključite u projekt i postanete dio naše priče. Osnovna nit vodilja ovog projekta je uključiti što više ljudi koji će nositi ove majice i tako komunicirati prema drugima svijest o potrebi pomaganja.
Stoga pozivamo sve vas da postanete dio naše priče. Uključiti se možete kupnjom majice + platnene torbe s logom „Palčić gore“ i s logom Kluba mladih Rijeka. Na majicama je i poruka “Naša snaga je njihova hrabrost”.

Cijena paketa: majica + platnena torba je 55,00kn. Možete birati vrstu, boju i veličinu majice te boju tiska.

Majice i torbe se plaćaju i rezerviraju u Klubu mladih Rijeka. Iz Kluba će krajem svakog mjeseca objediniti narudžbu te kada majice stignu u Klub mladih o tome obavijestiti kupce na njihove kontakte.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari