IMPOZANTNO ZDANJE

I šetnica ispred Hilton Resorta na Costabelli poprima završni izgled; Još kada nikne dekorativno raslinje…

Foto: Facebook/D. Matijević

Riječ je o kompleksu koji će zasigurno podignuti razinu kvalitete turističke infrastrukture u Rijeci pa i šire.

Hilton Costabella Beach Resort&Spa otvara se na proljeće iduće godine, najavljeno je u prosincu, a najnovije fotografije pokazuju da je cijeli kompleks gotovo u potpunosti dovršen, uključujući šetnicu uz obalu koju je uredio Grad Rijeka i koja je u dijelu javnosti izazvala kontroverze pa i bojazan da će prolaz uz more biti “oduzet” građanima.

“Za sve one koji su osjećali duševnu bol zbog šetnice ispod Hiltona dobra je vijest da je ista pred završetkom i da bi uskoro mogla biti puštena u promet na radost svekolikog pučanstva”, napisao je danas u svojoj objavi na društvenoj mreži D. Matijević čije fotografije, snimljene danas iz zraka, prenosimo.

Foto: Facebook/D. Matijević

Podsjetimo, riječ je o kompleksu koji će zasigurno podignuti razinu kvalitete turističke infrastrukture u Rijeci pa i šire. Impozantni objekt prostire se na šest katova, a osim smještaja u hotelskim sobama, koje sve imaju prekrasan pogled na more, na raspolaganju će biti i smještajni kapaciteti u vilama.

Što se samog kompleksa tiče hotelske sobe su gotove, opremljena je i 120 metara dugačka kuhinja. Unutarnji i vanjski bazeni su u funkciji, a to isto vrijedi i za wellness i spa centar koji obuhvaća 7 prostorija za masaže, saune, lapidarij i parne saune, na dvije etaže. Uz sve navedeno gostima će dodatno biti na raspolaganju kozmetički i frizerski salon te usluge stomatološke ordinacije. Na plaži su dovršeni svi podmorski i nadmorski radovi te se trenutno izvode radovi i opremanje plažnog paviljona.

Foto: Facebook/D. Matijević

Rezervacije smještaja za termine iza 1. lipnja već su krenule.

Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa imat će 132 sobe, 66 vila, 6 manjih i većih ugostiteljskih objekata. Što se spa zone tiče ona se prostire na više od 3.0000 m2 i to na dva kata, s različitim tretmanima. Namjera je ponuditi članstvo za građane, pa će oni koji vole uživati u opuštanju moći koristiti usluge ovog modernog wellnesa i spa zone te fitness centra koji će biti jedan od najvećih u regiji.

Foto: Facebook/D. Matijević

Za goste će na raspolaganju biti 200 metara privatne plaže, uz manje pristanište za brodove, prostor za sportove na vodi i drugo.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views