STANJE NAKON NEPUNA 24 SATA

IZBORI ZA RIJEČKOG GRADONAČELNIKA: U manje od 24 sata više od 3000 čitatelja glasalo u anketi Riportala!

Predstojeći lokalni izbori sve su bliže  pa je prepoznajući interes javnosti i Riportal čitateljima ponudio anketu u kojoj se mogu izjasniti o svojim preferencijama

Aktivnosti stožera koji daju potporu kandidatima sve su brojnije i vidljivije. Kandidati za gradonačelnika Rijeke gotovo su neprestano prisutni na društvenim mrežama, a među biračima se smanjuje broj neodlučnih.

Nešto manje od četiri mjeseca do lokalnih izbora čitateljima smo ponudili anketu s pitanjem: “Tko bi najbolje vodio Rijeku iduće četiri godine?”. U manje od 24 sata na našu anketu odgovorilo je više od 3000 čitatelja, a rezultati bi za neke mogli biti iznenađujući. Treba naglasiti da ovakve ankete nemaju stručno utemeljenje, iako često pokazuju kakvo je raspoloženje birača.

A raspoloženje čitatelja Riportala je za sada ovakvo: gotovo od samog početka vodstvo je preuzeo Kandidat udruge građana Davor Štimac, ispred Marka Filipovića (SDP).

Treba istaknuti da još uvijek nije poznato ime HDZ-ovog kandidata pa smo u anketi ponudili odgovor – “kandidat HDZ-a”. Naravno, za pretpostaviti je da će objavom imena HDZ-ova kandidata u jednoj od idućih anketa taj kandidat, s imenom i prezimenom, proći puno bolje.

Pitanje je kome će od sadašnjih kandidata on “uzeti” glasove iz ankete, ali i one “stvarne”! Jedno je sigurno, to neće biti Marko Filipović, kandidat SDP-a….

Iza njih dvojice vodi se “mrtva trka” za treće mjesto, i to između Marina Miletića i Nikole Ivaniša.

Anketa je otvorena još nekoliko dana, točnije do petka, a nakon toga ćemo objavit ćemo kompletne rezultate.

OZNAČITE POLJE ISPOD SLIKE VAŠEG KANDIDATA, A NAKON TOGA KLIKNITE TIPKU ZA GLASANJE NA DNU POPISA.

[yop_poll id=”5″]

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views