(FOTO I VIDEO) Jeste li znali? U Rijeci se obnavlja uvjerljivo najviše fasada u Hrvatskoj!

Foto: Riječanin

Ako niste primijetili do sada, uskoro hoćete! Samo u ovom trenutku u Rijeci se istovremeno obnavlja više od 20 fasada na stambenim zgradama.

Ako bolje obratite pažnju, vidjet ćete da novih obnovljenih fasada ima u svim dijelovima grada sve više. Grad je priznali to ili ne svakim danom sve ljepši. 

Višestruka korist!

Svi oni koji su se odlučili na taj korak, mogu vam svjedočiti o izrazito dobrim iskustvima i višestrukoj koristi za sve stanare. Izolacija je naravno napravila svoje. “I zimi i ljeti ugodnije je u stanu” – kaže nam Riječanka s kojom smo razgovarali. Osim toga, neke su zgrade bile su toliko derutne i neugledne, da vam ne bi palo na pamet tamo kupiti ili iznajmiti stan, a danas su to ljepotice u kojima je vrijednost svakog stana značajno porasla.

Ono s čime svi skupa možemo i trebamo biti zadovoljni, to je da Rijeka stvarno počinje izgledati predivno sa svim tim obnovljenim fasadama. Slobodno to recimo na glas. Nije loše nešto pohvaliti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari