Izrađen logo-kutak u čitaonici u Podhumu

Radi se o posebno osmišljenom prostoru, odnosno logopedskom kabinetu za adekvatno provođenje terapije

Početkom godine dovršena je izrada kutka za logopeda u čitaonici u Podhumu.

Radi se o posebno osmišljenom prostoru, odnosno logopedskom kabinetu za adekvatno provođenje terapije. Naime, logoped je educirana stručna osoba koja se bavi prevencijom, dijagnosticiranjem, savjetovanjem i terapijom osoba svih dobnih skupina s verbalnim ili neverbalnim komunikacijskim poremećajima.

Čitaonica u Podhumu u idućem razdoblju dodatno će se oličiti, a postavljen je i adekvatan klima uređa kako bi se prostor mogao koristiti zimi i ljeti.

– Projekt logopeda u našoj općini realizirat ćemo uz svesrdnu pomoć Primorsko-goranske županije koja je financirala izradu logo-kutka i kupovinu tehničke opreme za rad logopeda te uredila okoliš – napomenuo je Robert Marčelja, načelnik Općine Jelenje dodajući kako je Općina Jelenje iz svojih sredstava financirala klimatizaciju prostora, kao i asfaltiranje parkirališna kraj čitaonice u Podhumu te ostale tehničke stvari koje će svakako pridonijeti da svi sumještani koji imaju potrebu za tom vrstom usluge se ugodno osjećaju u navedenom prostoru, donosi jelenje.hr.

Kako je i najavljeno projekt će moći koristiti svi sumještani, a u tijeku je dogovor oko dolaska logopeda i termina za područje općine Jelenje, jer radi se o struci koja kronično nedostaje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari