U Marčeljevoj Dragi nezadovoljni: “Autotrolej nas ‘korekcijom’ voznog reda premjestio u prigrad!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Stanovnici Marčeljeve Drage ostali su bez direktne veze s centrom grada

Povodom ‘korekcije’ voznog reda Autotrolejakoja je stanovnike Marčeljeve Drage po prvi puta ostavila bez direktne veze s centrom grada, reagirao je predsjednik Vijeća mjesnog odbora Milan Popadić koji je na to mjesto izabran s kandidacijske liste Liste za Rijeku nakon nedavnih mjesnih izbora.

“Nezadovoljstvo građana Kantride još se nije stišalo promjenom relacije Kantrida -Trsat i rjeđim prometom autobusa, a evo već su pod drugim šokom zbog kraćenja linije 1A čime su stanovnici Marčeljeve Drage ostali bez direktne veze s centrom i na taj način iz grada prebačeni u prigrad. Umjesto očekivane povezanosti Doma za starije i nemoćne Kantrida sa zadnjim stajalištem linije 1, dobili smo skraćenu trasu linije 1A koja će voziti samo do samačkog hotela 3.maja. Na prvoj sjednici Vijeća mjesnog odbora Kantrida ovaj problem ću staviti na dnevni red, oštro ćemo reagirati i zatražiti od Autotroleja da se promet na Kantridi vrati u normalno stanje primjereno potrebama građana”, istknuo je Popadić u svom reagiranju prema javnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari