IZLOŽBA JE POSVEĆENA RADNIM PSIMA

Jeste li primijetili preslatke “lajavce” na panoima na Korzu? Evo o čemu je riječ!

“Šapice na zadatku” zvijezde su riječkog Korza

Povodom Svjetskog dana ljubavi prema kućnim ljubimcima, na riječkom Korzu otvorena je izložba fotografija „Šapice na zadatku“ u organizaciji radne skupine za zaštitu životinja Primorsko-goranske županije.

„Izložba je posvećena radnim psima i značaju koji oni imaju u našim svakodnevnim životima, a što osobito dolazi do izražaja u kriznim situacijama“ istaknula je pročelnica UO za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Melita Raukar dodavši da su psi prikazani na izložbi vrijedni radnici ali prije svega i kućni ljubimci svojih vodiča/vlasnika.“

Uz fotografije potražnih pasa u policiji, vatrogastvu i HGSS-u kao i detekcijskih, terapijskih i pasa vodiča, na izložbi su prikazane i zanimljivosti iz svijeta radnih šapica, a moći će se razgledati narednih 10 dana.

Zamjenica predsjednika KRAS-a Tea Trdoslavić zahvalila je svim sudionicima na podršci i materijalima koje su ustupili, a otvorenje su upotpunile i „zvijezde“ izložbe Kastro – potražni pas PU PGŽ s vlasnicom Ninom te Rain, Ita, Sparky i Loli članovi vatrogasnog tima K9 JVP Opatija sa vodičima Zoranom Laslavićem, Zoranom Ravnićem i Lorenom Laslavić.

Podsjetimo, KRAS je radna skupina za zaštitu životinja koju čine predstavnici institucija, stručnjaka i pojedinaca koji se bave zaštitom životinja, a osnovana je pri Primorsko-goranskoj županiji.

Foto: PGŽ

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari