Kakva ludnica na Zametu! A u subotu maškarani tanci uz Trio Vox – Live Band

Foto: Mateo Levak/Riječanin

Dom na Zametu bio je prošle subote gotovo pretijesan za sve maškare, zvončare, veselje ljude iz Rijeke, Hrvatske, inozemstva… koji su uživali u nezaboravnom vikendu Riječkog karnevala

Zamet je bio jedna od najpopularnijih vikend-destinacija, i slilo se u subotu u kultni Dom i “staro i mlado”. Dodatni magnet za sve okupljene bio je bezbroj puta dokazani zabavljač Šajeta sa svojim bendom, tako da se dobra plesna zabava odvijala do kasnih noćnih odnosno ranih jutarnji sati.

Atmosferu možete doživjeti i kroz našu fotogaleriju!

Maškarani tanci va Domu Zamet nastavljaju se i ove subote, 15. veljače, kada će prisutne svirkom zabavljati nenadmašni Tri Vox – Live band!

Podjećamo, maškarani tanci va Domu Zamet jedina je preostala maškarana zabava u samom gradu Rijeci!

U subotu 15. veljače zabava se nastavlja uz Tri Vox – Live band i tradicionalno gostovanje Zametskih zvončara koji negdje oko 23 sata dolaze u pohod.

Zametsku tradiciju maškaranih tanci već nekoliko godina u obnovljenom Domu Zamet organizacijski nastavlja nova, mlada ekipa, uz potporu Turističke zajednice grada Rijeke.

Organizatori i ove godine nude u pravi spektakl uz glazbenu i gastro ponudu, do kasno u noć uz spektakularni light-show i artiste, što nikako ne smijete propustiti!

Maškarani Tanci kreću od 20.00 sati, a tradicionalno će se birati i najbolje maske i grupe. Oni najbolji bit će i nagrađeni!

Organizatori događaja su Alterna Event Team, Red Hot Caffe, Mamma Mia Fine Food dok je pokrovitelji Maškaranih Tanci Turistička zajednica Rijeka.

Foto: Riječanin/Mateo Levak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari