U oku objektiva: Pogledajte kako riječki političar dolazi na posao!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Nema štićenih kolona i skupocjenih automobila! Predsjednik riječkog Gradskog vijeća Andrej Poropat na posao dolazi električnim romobilom

“Možda mi prijeđe u naviku”, komentirao je Andrej Poropat, predsjednik Gradskog vijeća Grada Rijeke, svoju vožnju električnim romobilom, u čemu ga ovih dana na gradskim ulicama viđa velik broj građana.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

U vrijeme dok nas sa svih strana zasipaju afere hrvatskih političara vezane uz njihovo imovinsko stanje i lagodan život financiran (jednim dijelom) javnim novcem, iz Rijeke stiže drugačiji primjer.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Rijeke Andrej Poropat snimljen je danas kako na posao ide – romobilom. S osmijehom na licu, u odijeli ali i s kacigom na glavi, Poropata posljednjih dana Riječani mogu vidjeti kako vozi romobil ulicama grada.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

“Sigurno bi bicikl u smislu fizičke aktivnosti bio bolji izbor, ali s obzirom na moju kondiciju, zasad je pouzdaniji električni romobil. Naravno, pazim na brzinu, a relaciju od Pećina do grada sada gledam sasvim drugačije. Tko zna, možda mi prijeđe u naviku”, rekao je nedavno Poropat za Novi list.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari