36 UČESNICA

Kakvo šarenilo! Izabrane najljepše okućnice na Grbcima u 2021. godini

U Mjesnom odboru Grbci uspješno je realizirana akcija Birajmo najljepšu okućnicu u sklopu Programa rada Vijeća Mjesnog odbora. Završna svečanost na kojoj su podijeljene nagrade i priznanja održana je u četvrtak, 8. srpnja na nogometnom igralištu u blizini zgrade MO s početkom u 20 sati.

Ove godine u akciji i već tradicionalnom programu sudjelovalo je 36 učesnica. Na nogometnom igralištu pripremila se i izložba fotografija svih okućnica te je u suradnji s Međunarodnom udrugom studenata medicine Hrvatska – CroMSIC organizirano mjerenje tlaka i šećera u krvi. U sklopu priredbe u suradnji s Kazališnom grupom Viktora Cara Emina organiziran je kratki kulturno-umjetnički program, odlomak iz drame “Na straži” te prigodne recitacije.

VIDEO DANA:

Nakon uvodnog dijela programa podijeljena su priznanja i majice svim vrijednim vlasnicama okućnica, dok su najuspješnije nagrađene i poklon bonom za kupovinu cvijeća i ukrasnog bilja u vrtnom centru na Viškovu. Na kraju svečanosti upriličen je mali domjenak za sve sudionike ovog programa. U nastavku slijedi mala fotogalerija završne svečanosti te najljepših okućnica na Grbcima u 2021. godini.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views