BRAVO MALIŠANI

OPATIJA Mali plivači iz Opatije, Rijeke, Viškova… dobili priznanja za završenu školu plivanja

Danas su na opatijskoj plaži Tomaševac uručena priznanja prvoj grupi malih plivača koji su pohađali školu plivanja, a koja ima tradiciju dužu od 15 godina i kroz koju je prošlo blizu 1 000 djece iz Opatije, Rijeke, Viškova te područja cijele Liburnije

KŠR Gorovo u suradnji sa Gradskim društvom Crvenog križa Opatija i ove godine organizira “Školu plivanja za predškolski i mlađi školski uzrast” kroz koju djeca, pod stručnim vođenjem, na dječjoj plaži Tomaševac uče plivati usput uživajući u zabavi i zanimljivim igrama. Škola se organizira u grupama te je tako danas svečano obilježen završetak škole za prvu ovogodišnju grupu koju su činila djeca iz Opatije i Viškova, a ovih dana započinje i rad druge grupe. Veseli i zadovoljni mališani dobili su priznanja u maloj svečanosti na kojoj nije nedostajalo smijeha i dobrog raspoloženja.

Ono što svakako valja napomenuti da se ove godine po prvi put održava i škola plivanja te sportsko – rekreativni program i za osobe s invaliditetom koje dvaput tjedno imaju svoj dan na plaži.

Uz sve navedeno, KŠR Gorovo, pod pokroviteljstvom Grada Opatije, nastavlja tradiciju održavanja  sportsko – rekreativnog programa na plaži Tomaševac te se tako svi zainteresirani mogu uključiti u aktivnosti koje održavaju ujutro od 9 – 11, te poslije podne od 16 – 18 sati. Tradicija traje već dugi niz godina, a dobrodošli su svi.

Opatija tako nudi još nekoliko atraktivnih programa uz pokazatelj kako sinergija Grada, Crvenog križa i KŠR Gorovo dugi niz godina rezultira poboljšanjem kvalitete života na zadovoljstvo svih generacija.

VIDEO DANA:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views