LJETO NA GRADINI

Kaplanovci na Trsatskoj gradini obilježili prvih 15 godina!

Jučer je Ljeto na Gradini ugostilo Pjevački zbor mladih „Josip Kaplan“ koji je obljetničkim koncertom proslavio 15 godina djelovanja

U slavljeničkoj atmosferi publici su predstavili glazbeni presjek koji je žanrovski bio vrlo raznolik. Tako su se ispred Mira junaka na Gradini mogle čuti „riječke stvari“ poput „Ajmo Rijeka“, „Troje“ i „Lopov Jack“, a na repertoaru su se našao i gospel te obrade stranih hitova.

Pod budnim okom umjetničke voditeljice Doris Kovačić, pjevačice i pjevači su se kroz glazbu osvrnuli na mnogobrojne nastupe i natjecanja na kojima su osvojili brojne nagrade, od čega valja istaknuti 5 državnih zlata, 8 međunarodnih zlata i 4 međunarodna srebra te pobjedu u HRT-ovom showu “Do posljednjeg zbora”.

Publika je uživala u glazbenom nastupu koji je bio prožet emocijama, a članice i članovi zbora rado su se kroz glazbu prisjetili zanimljivih suradnji i gostovanja koja su obilježila djelovanje zbora u proteklih 15 godina.

Ljeto na Gradini se nastavlja, a 13.07. slijedi LP Rock – Old summer festival Gradina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari