STRAŠNO

Branimir Glavaš šokirao komentarom na Facebooku: ”Ubio sam premalo ljudi…”

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Optuženik za ratne zločine lajkao je i komentare koji su pozivali na likvidaciju Zorana Šprajca

Branimir Glavaš, optuženik za ratne zločine na svom je Facebooku napisao da je pobio premalo ljudi. Sve je na toj društvenoj mreži započelo tako da je prvo objavio status u kojem je napao Zorana Šprajca zbog priloga u RTL Direktu prošloga tjedna.

Glavaš je naime poslao zahtjev za demanti tvrdnje da je ratni zločinac, kako su ga okarakterizirali u emisiji od 5. srpnja. Osim ispravka informacije, Glavaš je od Šprajca zatražio i ispriku, prenose Vijesti.hr.

Ispričali bismo se i žrtvama ratnog zločina u Osijeku, ali one nisu tražile ispriku pa onda ništa. Njima je sad  ionako najvažnije da se u ponovljenom postupku Branimiru Glavašu utvrdi jesu li mučene, ubijene i bačene u Dravu tijekom međunarodnog sukoba ili tijekom nemeđunarodnog sukoba”, između ostalog je rekao Šprajc, cijelu ispriku pročitajte ovdje. 

“Zoranu Šprajcu slijedi i tužba zbog kaznenog djela protiv prava na ugled, čast i dostojanstvo, “učinjeno kaznenim djelom klevete”, napisao je Glavaš.

Nakon toga razvila se rasprava, a jedan korisnik ga je upitao: “Koliko si ljudi ubio? Srami se”. Glavaš mu je na to odgovorio “premalo” uz emotikon koji umire od smijeha.

To je otišlo toliko daleko da su neki komentatori na Glavaševom profilu predlagali da se Šprajca progna i likvidira, a optuženik za ratne zločine to je lajkao.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari