Koristite li u vožnji Rijekom “aternativne pravce”…i koje?! Zaobilaznicu?

Foto: Riječanin

Znali smo da će ovih dana biti “frka” u prometu, ali baš ovakva…

Naime, pored već višemjesečnih radova u Krešimirovoj ulici, prometnoj “žili kucavici” grada, posljednjih dana zaredali su nešto manji iskopi u nekoliko riječkih ulica koji nisu u potpunosti zaustavili promet no znatno su ga usporili.

Posebno je to bilo osjetno danas u vršnim satima, tijekom jutra kada se djeca razvoze u škole a odrasli idu na radna mjesta, i poslijepodne kada se odvija obrnut proces vožnje iz središta grada prema domovima na rubovima Rijeke.

Podsjetimo, od četvrtka do subote otežano će se odvijati promet Ulicom Žrtava fašizma na spoju s ulicom Frana Supila zbog izvođenja radova na zamjeni plinskih zasuna. Na križanju ulica Žrtava fašizma i Frana Supila iskopana je varna jama što je otežalo prometovanje na lokaciji radova i šire.

Spomenimo da se radovi na iskopu obavljaju i u Ulici Slaviše Vajnera Čiče, upravo uz ulaz u Klub navijača Armada, a radi se i u Tizianovoj ulici.

Uglavnom, iz središta grada prema njegovim sjevernim rubovima danas je bilo jako teško i usporeno doći.

Građani su pozvani na “razumijevanje i poštivanje privremene prometne regulacije te da koriste ostale alternativne pravce kako bi se smanjila gužva”, no vozači se pitaju: “Koje alternativne pravce?”.

Naprimjer, od središta Rijeke recimo do Vežice pa zaobilaznicom do Orehovice i Škurinja kako bi se stiglo do Drenove!?

Riječki vozači ipak će se morati naoružati strpljenjem barem do nedjelje kada će spoj Žrtava fašizma i Supilove biti u potpunosti “prohodan”…

VIDEO DANA: