KVARNER EXPO 2018: U Crikvenici otvorena prodajna izložba suvenira, vina i autohtonih proizvoda

Dva dana, 2. i 3. lipnja, Grad Crikvenica i Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine domaćini su obnovljene prodajne izložbe suvenira, vina i autohtonih proizvoda “KVARNER EXPO 2018”

Prilikom svečanog otvaranja istaknuto je potreba za organizacijom ovakvih manifestacija i dana podrška da se Kvarner Expo održava i dalje kao vjetar u leđa proizvođačima ali i onima kojima su proizvodi namijenjeni – turistima, ugostiteljima, trgovcima i radnicima u turizmu.

Komplimente izložbi uputili su Dalibor Kratohvil, predsjednik Obrtničke komore Primorsko – goranske županije, Damir Rukavina, gradonačelnik Grada Crikvenice, Vita Dujmović, direktorica Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Rijeka, Anita Beletić, savjetnica za poduzetništvo i obrt pri Upravnom odjelu za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Primorsko – goranske županije, Dragutin Ranogajec, predsjednik Hrvatske obrtničke komore i Kristijan Košćić, predsjednik Udruženja obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine.

Nagrade za najsuvenir su dobili Đuro Štefančić iz Slavonskog broda za vino, rakiju i liker od malina u kategoriji prehrambeni suvenir, Matija Krizmanić iz Delnica za drvene kutije za nakit u kategoriji uporabni predmet ili suvenir, Zdenka Milković iz Virovitice za narodne nošnje na bočicama za likere u kategoriji umjetnički – dekorativni suvenir i obrt za proizvodnju i ugostiteljstvo Vintage iz Šila za kamenu brod lampu u kategoriji najsuvenir ukupno.

Prodajna izložba suvenira, vina i autohtonih proizvoda “KVARNER EXPO 2018” održava se u subotu 2. Lipnja od 10:00 do 20:00 i u nedjelju 3. lipnja od 10:00 do 18:00 na središnjem crikveničkom trgu Stjepana Radića.

Organizatori izložbe su Obrtnička komora Primorsko – goske županije i Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine. Pokrovitelji izložbe su Hrvatska obrtnička komora, Primorsko – goranska županija, Grad Crikvenica i Turistička zajednica Grada Crikvenice, te Hrvatska gospodarska komora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari