LJUDI SMO, OPUSTIMO SE! U Opatiji otvoren specijalizirani sajam “Relax Adria”

Specijalizirani sajam posvećen je uređenju bazena, okoliša, plaža i ostalih vanjskih prostora ali i interijera

Opatija i Kvarner prvi su puta domaćini specijaliziranog sajma Relax Adria na kojem će se, u Sportskoj dvorani Marino Cvetković, naći kompletan izlagački program posvećen uređenju bazena, okoliša, plaža i ostalih vanjskih prostora ali i interijera.

Sajam je svečano otvoren danas u podne na trgu ispred sportske dvorane Mario Cvetković, a trajat će do subote 2. travnja.

DSC_0061

Otvorenju su nazočilii savjetnik ministra turizma Ivo Bašić, zamjenik župana Marko Boras Mandić, gradonačelnik Ivo Dujmić te su prigodno pozdravili nazočne na otvorenju. Uime organizatora goste je pozdravio Adriano Požarić.

Opatijski gradonačelnik Dujmić istakao je u pozdravnoj riječi da mu je drago što se po prvi puta u Opatiji održava specijalizirani sajam opreme za bazene, wellnesse, plaže i uređenje okoliša jer je ovaj segment važan dio turističke ponude ne samo objekata, već i same destinacije.

DSC_0014

Posebno je dobro, rekao je Dujmić, što se ovakav specijalizirani sajam odvija upravo pred početak glavne turističke sezone kako bi svi oni koji se bave turizmom mogli reagirati u pogledu opremanja svojih turističkih kapaciteta

“Ovakvi sajmovi prilika su i podloga ne samo za kvalitetniju finalnu pripremu sezone, već i za promišljanje budućih projekata i investicija,” kazao je gradonačelnik Opatije.

Najnoviju opremu, uređaje, trendove i usluge predstavlja više od 50 izlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije, Češke i Srbije, uz bogat program stručnih predavanja, radionica i edukacija.

Sajam Relax Adria u Opatiji ponudit će i bogat popratni program predavanja i edukacija koje će se održavati tijekom sva tri dana sajma a nadovezuju se na izlagački program. Predavači su istaknuti stručnjaci koji će konkretnim temama i primjerima dati jasne odgovore svim posjetiteljima vezano uz buduća ulaganja, osmišljavanja turističke ponude i promišljanja o budućem poslovanju.

DSC_0001 DSC_0007 DSC_0013 DSC_0020 DSC_0027 DSC_0029 DSC_0039 DSC_0044 DSC_0046 DSC_0053 DSC_0057 DSC_0065 DSC_0067 DSC_0075 DSC_0080 DSC_0081 DSC_0085

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari