IZDRŽIMO JOŠ MALO!

Galerija |Malobrojni Riječani danas uglavnom savjesni na plažama. Još malo pa ćemo bezbrižno na more!

Idi na originalni članak
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Epidemija koronavirusa u Hrvatskoj svakim danom slabi, posebno u Primorsko-goranskoj županiji. No Riječani su i dalje vrlo savjesni!

Oglas

Pokazuje to i današnje stanje na gradskim i prigradskim plažama. Iako smo poslijepodne svjedočili pravom proljetnom, sunčanom i toplom danu, “invazije” na plaže i javna mjesta nije bilo!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Riječani kao da su rekli – “izdržat ćemo još malo, kad smo već ovoliko!”. Ionako se najavljuje skoro posvemašnje popuštanje protuepidemijskih mjera , a zahvaljujući povoljnoj epidemiološkoj situaciji brzo će “pasti” i ona zabrana okupljanja i zadržavanja na javnim mjestima, u što spadaju i uređene gradske plaže.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Podsjetimo, šef HZJZ-a Krunoslav Capak na današnjoj presici stožera kazao je kako sutra počinje druga faza popuštanja mjera u kojoj se otvaraju frizerski saloni, kozmetičari, pedikeri i brijači. Kazao je da će se njima dodati i saloni za masažu i fizioterapeuti koji rade izvan bolnica.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

“Što se tiče mjere zabrane zadržavanja na javnim mjestima, nemamo namjeru produžavati tu mjeru”, kazao je ministar Davor Božinović.

Exit mobile version