MILENIJSKIM SKOKOM U FESTIVAL REKREACIJE: Provjerite ovdje u koje se sve sportsko-rekreativne aktivnosti možete uključiti!

“Milenijskim skokom” na Bazenima Kantrida na spektakularan način otvoren je 2. Festival sportske rekreacije koji u sljedećem razdoblju nudi mnoge programe za građane koji žele uživati u sportu i rekreaciji

milenijski4

Zajedničkim skokom svih prisutnih u bazen na plivalištu Kantrida kroz službenu fotografiju i video materijal poslana je poruka građanima Primorsko-goranske županije, a i šire o važnosti sportskog rekreiranja i druženja. Drugi po redu Festival sportske rekreacije pokrenuli su Primorsko-goranska županija, Zajednica sportova PGŽ i Savez sportske rekreacije “Sport za sve” PGŽ. Cilj projekta je kontinuirano povećanje broja građana koji se uključuju u organizirani oblik sportsko rekreativne aktivnosti putem više međusobno povezanih manifestacija.

milenijski1

U milenijskom skoku sudjelovali su mnogi uspješni sportaši, olimpijci te predstavnici Primorsko-goranske županije, vaterpolisti Primorja EB, košarkaši i košarkašice Kvarnera i Škrljeva, rukometašice Zameta, odbojkašice i odbojkaši Rijeke, prvoligaši koji su svojim primjerom promovirali sport kao način života.

milenijski3

Uz velike sportaše na tribinama bazena bili su i mladi iz svih sportova te učenici Osnovne škole Kantrida. Prije samog skoka svim prisutnima prigodnim riječima obratio se župan Zlatko Komadina.

Program ovogodišnjeg Festivala sportske rekreacije

5.3.2016.: Plivanjem do zdravlja
12.3.2016.: Dani otvorenih vrata JU “Park prirode Učka”
28.3.2016.: Od Jušići do Grobnika “Biciklijada Dean i Dalibor”
9.4.2016.: Čavle, “Tradicionalno i klasično boćanje”
16.4.2016.: Opatija, “Festival nordijskog hodanja i pješačenja”
15.5.2016.: Crikvenica, “Pješačenjem do zdravlja”
21.5.2016.: Brod na Kupi, “Kros Novog Lista dolinom Kupe”
4.6.2016.: Platak, “Zajedno do cilja”, “Turno kretanje u osnovnim školama PGŽ-a”, Olimpijada umirovljenika, Biciklizam u prirodi, Hodanjem do zdravlja, Cross trčanje
18.6.2016- Fužine, Polumaraton “Tri jezera”
16/ 17.7.2016.: Brod na Kupi, “Maraton prijateljstva”, “Plivački mitinig i triatlon Kupom uzvodno”
21.08.2016.: Cres, “Creski triatlon”
4.9.2016.: Krk, “Memorijal Zambelli”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari