Mošćenička Draga: Terencem kroz pješačku zonu, “pokupio” suncobrane i izazvao zgražanje

Foto: Čitatelj

Neki će jednostavno uvijek misliti da mogu sve

Vjerojatno i nije prvi puta, neki stanari prolaze povremeno tuda, ali mnoge domaće ljude i turiste koji su u miru objedovali u ugostiteljskim objektima uzduž glasovite šetnice uz glavnu plažu u Mošćeničkoj Dragi iznenadio je postupak vozača povećeg terenskog vozila koji je odlučio upravo u vrijeme najveće gužve pješaka voziti se pješačkom zonom.

Pritom je povećim vozilom zakačio i par suncobrana, a gosti u ugostiteljskim objektima, u vrijeme ručka, s čuđenjem i gađenjem su odvraćali lice od dima iz ispušnog sustava vozila.

Pored toga što je riječ o krajnje netaktičnom potezu prema drugima, gostima koji u Mošćeničkoj Dragi traže i uživaju u miru i opuštanju, užasno je to loša reklama i za turizam u Mošćeničkoj Dragi i na Kvarneru uopće.

Neki će jednostavno uvijek misliti da oni mogu sve, bez obzira na bonton i regule.

A možda bi u Mošćeničkoj Dragi trebali razmisliti i o drugačijem, strožem pravilniku o korištenju šetnice za prolaz motornih vozila – barem usred turističke sezone.

Foto: Čitatelj

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari