MOŽETE LI ODOLJETI? U Rijeci brazilska modna marka Petite Jolie otvorila „outlet“!

Riječ je o popularnom brazilskom modnom brandu obuće i torbica koje su izrađene od mekane gume, a osvajaju voćnim bojama i maštovitim detaljima

Brazilska modna marka Petite Jolie koja je preko noći oduševila sve ljubiteljice trendova zajedno s raznim brazilskim brandovima ljetne obuće otvorila je i svoj “outlet” u veleprodajnom prostoru na Pećinama (Spinčićeva 2, u blizini Tower centra).

Riječ je o popularnom brazilskom modnom brandu obuće i torbica koje su izrađene od mekane gume, a osvajaju voćnim bojama i maštovitim detaljima.

Marka je prepoznatljiva po svojoj međunarodnoj kvaliteti i maštovitom dizajnu, a brojni modeli balerinki, čizama, tenisica i ostalih modnih dodataka oduševit će prave ljubiteljice mode i trendova, sa promotivnim cijenama već od 79 kn.

U outletu također možete pronaći i dječje te muške modele raznih brazilskih brandova.

Savršen dizajn i kvalitetna Izrada ovaj su brazilski modni brend svrstali u sam vrh “must have” modela koje nose mnoge obožavateljice.

Možete li odoljeti? Mi ne!

(MARKETING)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari