Na Ekonomskom fakultetu u Rijeci počeo Tjedan karijera

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Tjedan karijera EFRI održavat će se od 22. do 26. listopada na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci

Pozdravne govore prilikom današnje otvorenja Thedna karijera na Ekonomskom fakultetu u Rijeci (Ulica Ivana Filipovića 4).
održali su prof. dr. sc. Alen Host, dekan Ekonomskog fakulteta u Rijeci i izv. prof. dr. sc. Danijela Sokolić, prodekanica za suradnju s gospodarstvom te ujedno i voditeljica Centra za karijere EFRI.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Dugogodišnja suradnja Fakulteta s tržištem rada, kao i značajan broj potpisanih ugovora o suradnji s eminentnim poslovnim subjektima, uvelike su olakšali početak uspješnih karijera studenata koji još za vrijeme studija stječu prva poslovna iskustva.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Na EFRI su mišljenja da znanje i iskustvo idu ruku pod ruku i stoga su odlučili kroz Tjedan karijera predstaviti studentima, kao i svim drugim zainteresiranim građanima, različite primjere uspješne suradnje akademske zajednice i poslovnih subjekata.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Tjedan karijera EFRI obuhvaćat će radionice, predavanja i različiti popratni program u kojima će sudjelovati 40-ak poslovnih subjekata s kojima EFRI surađuje dugi niz godina.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari