NA NJIHOV DAN: Riječki vatrogasci dobrovoljno darivali krv, pridružio se i gradonačelnik Obersnel

Riječki vatrogasci odazvali su se akciji dobrovoljnog darivanja krvi organiziranoj povodom Dana vatrogasaca i njihovog zaštitnika Sv. Florijana, u Vatrogasnoj postaji Vežica. Akciji se pridružio i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel

U povodu Dana vatrogasaca i njihovog zaštitnika Sv. Florijana, u Vatrogasnoj postaji Vežica, Javna vatrogasna postrojba Grada Rijeke, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Rijeka, organizirala je akciju dobrovoljnog darivanja krvi kojoj se pridružio i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

Ovo je druga po redu akcija u Vatrogasnoj postaji Vežica, a prema najavama očekuje  se učešće oko 40-ak darivatelja krvi, a moguće i više.

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel također se rado odaziva pozivima za darivanje krvi, smatrajući to najboljim način za pomaganje onima kojima je ta vrsta pomoć potrebna. Obersnel je krv darivao oko 30 puta.

Foto: Grad Rijeka

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari