Nakon dva sunčana dana, “grad koji teče”: na riječkom području ponovno veće količine kiše!

Foto: Riječanin

Današnje poslijepodne u Rijeci i okolici obilježili su pljuskovi kiše

Padalo je ponovno “kao iz kabla”, a Riječani koji su se zatekli poslijepodne na otvorenom nisu mogli izbjeći kišu koja je padala i “kroz kišobrane”.

Srećom, za sada nema dojava o nezgodama ili nesrećama koje bi eventualno prouzročile mokre i skliske prometnice, odnosno “poplava” na cestama.

Foto: Facebook/ VGKT

Prognostičari su ponovno pogodili s razvojem vremena danas poslijepodne, a za sutra najavljuju slično vrijeme: umjereno do pretežno oblačno uz mjestimičnu kišu, razmjerno vjetrovito te i dalje iznadprosječno toplo, kaže DHMZ.

Kiša će biti češća na Jadranu i predjelima uz njega gdje može biti i obilna te praćena grmljavinom. Puhat će umjeren i jak jugozapadni i južni vjetar, u gorju i na Jadranu ponegdje s olujnim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka od 6 do 10, duž obale i na otocima između 11 i 16, a najviša dnevna uglavnom od 10 do 15 u unutrašnjosti te od 15 do 20 °C na Jadranu.

Foto: Facebook/ VGKT

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari