NAKON NAŠEG NAPISA: „RijekaSportu“ trebao cijeli vikend da ispravi netočnu informaciju o besplatnom korištenju Bazena Kantrida za građanstvo

U doba informatizacije svega i svačega, jedna netočna informacija na službenom webu Bazena Kantrida odnosno RijekaSporta unijela je popriličnu zabunu među Riječane i sve (potencijalne) korisnike Bazena

Naime, na službenoj sranici Bazena Kantrida (http://www.rijekasport.hr/hr/node/1399) sve do danas stajalo je kako će „Odlukom Gradonačelnika Grada Rijeke besplatno korištenje plivališta u terminima za građanstvo biti u periodu od 17. do 31. listopada 2016. godine“, što smo prenijeli OVDJE.

bazen-netocno
Ova informacija je na službenom webu Bazena Kantrida izmijenjena tek tijekom današnjeg dana

No kako su neki mediji najavili kako će besplatno korištenje bazena u terminima za građanstvo biti cijeloga mjeseca listopada, javljali su nam se čitatelji u potrazi za ispravnom informacijom. U petak smo i od nekih djelatnika RijekaSporta dobili informaciju kako će korištenje Bazena u terminima za građanstvo biti odobreno kako je do danas stajalo na njihovom webu – od 17. do 31. listopada, no ni ta informacija očito nije bila točna.

U RijekaSportu su napokon danas reagirali i ispravili netočnu informaciju s njihovog službenog weba – radno (ne)vrijeme vjerojatno nije dozvoljavalo nekome da se priključi na internet i izvrši izmjenu – a nama je u svakom slučaju drago što su Riječani dobili punih mjesec dana besplatnog plivanja u bazenima koji su ionako dobrim dijelom, kako reče gradonačelnik Obersnel u pojašnjenju ove odluke o besplatnom korištenju bazena, „direktno ili indirektno izgrađeni sredstvima građana Rijeke koji su kupovali obveznice i time iskazali povjerenje u Grad te indirektno pomogli izgradnju bazena“.

termini-za-gradanstvo

Podsjetimo, u srpnju ove godine isplaćene su Gradske obveznice teške 180 milijuna kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari