NAKON NAŠEG NAPISA: „RijekaSportu“ trebao cijeli vikend da ispravi netočnu informaciju o besplatnom korištenju Bazena Kantrida za građanstvo

U doba informatizacije svega i svačega, jedna netočna informacija na službenom webu Bazena Kantrida odnosno RijekaSporta unijela je popriličnu zabunu među Riječane i sve (potencijalne) korisnike Bazena

Naime, na službenoj sranici Bazena Kantrida (http://www.rijekasport.hr/hr/node/1399) sve do danas stajalo je kako će „Odlukom Gradonačelnika Grada Rijeke besplatno korištenje plivališta u terminima za građanstvo biti u periodu od 17. do 31. listopada 2016. godine“, što smo prenijeli OVDJE.

bazen-netocno
Ova informacija je na službenom webu Bazena Kantrida izmijenjena tek tijekom današnjeg dana

No kako su neki mediji najavili kako će besplatno korištenje bazena u terminima za građanstvo biti cijeloga mjeseca listopada, javljali su nam se čitatelji u potrazi za ispravnom informacijom. U petak smo i od nekih djelatnika RijekaSporta dobili informaciju kako će korištenje Bazena u terminima za građanstvo biti odobreno kako je do danas stajalo na njihovom webu – od 17. do 31. listopada, no ni ta informacija očito nije bila točna.

U RijekaSportu su napokon danas reagirali i ispravili netočnu informaciju s njihovog službenog weba – radno (ne)vrijeme vjerojatno nije dozvoljavalo nekome da se priključi na internet i izvrši izmjenu – a nama je u svakom slučaju drago što su Riječani dobili punih mjesec dana besplatnog plivanja u bazenima koji su ionako dobrim dijelom, kako reče gradonačelnik Obersnel u pojašnjenju ove odluke o besplatnom korištenju bazena, „direktno ili indirektno izgrađeni sredstvima građana Rijeke koji su kupovali obveznice i time iskazali povjerenje u Grad te indirektno pomogli izgradnju bazena“.

termini-za-gradanstvo

Podsjetimo, u srpnju ove godine isplaćene su Gradske obveznice teške 180 milijuna kuna.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views