FOTO-NATJEČAJ PGŽ: Do 15. veljače možete poslati fotografije na temu Maškarani portret!

Foto: Ilustracija (Maškarani centar Kastav)

Primorsko-goranska županija tradicionalno bira “fotografiju mjeseca”, a svoje radove-kandidate za laskavu titulu najbolje fotke siječnja možete im poslati do 15. veljače

Vrijeme je poklada, maškara, karnevala i svako mjesto, selo i zaselak u našoj Županiji ima nešto svoje specifično, nešto posebno.

Tema fotografskog natječaja Primorsko-goranske županije za siječanj je Maškarani portret. Dakle, nemojte im slati cijele figure, grupe i tome slično, već samo portret i to maškarani (portret je dopojasna slika neke osobe).

“Ipak, to ne znači da na fotografiji uvijek mora biti osoba snimljena do pojasa. To može biti i lice – krupno ili pak samo dio lica”, pojašnjavaju organizatori natječaja.

O najboljoj fotografiji odlučivat će kreativni pristup i interpretacija snimljenoga motiva.

U foto natječaju za prosinac nagrađeni su Vedran Kirasić za fotografiju “Bjelolasica” po izboru struke, te Davorin Jurković za fotografiju “Vlak u snijegu” po izboru FB.

Uvjete natječaja možete provjeriti na linku: https://www.pgz.hr/Press/foto_natjecaj

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari