„NEKA SVI BUDU SRETNI“! „Djeda Božićnjaku, volim te!“ – Riječani oduševili porukama priloženima uz „kuglice dobrih želja“ na gradskom boru

„Mir“, „sreća“, „ljubav“ i „zdravlje“… sukus je poruka koje su mali i veliki Riječani priložili uz kuglice kupljene u akciji „Rijeka dobrih želja“ te ih potom okačili na grane gradskog bora na Korzu

U sklopu ove akcije (OVDJE) građani su donacijom od 20 kuna zauzvrat dobivali kuglicu u koju su upisivali svoju poruku i potom njome ukrasili bor postavljen na Korzu.

Foto: Pero Lovrović
Foto: Pero Lovrović

Bor je time postao ljepši, novac od humanitarne akcije Rijeka dobrih želja završio je rukama onih kojima je prijeko potreban (riječki Centar za autizam), a Riječani i njihovi gosti mogu promatrajući okićeni riječki bor pročitati i poruke koje će im zasigurno ispuniti srca svojim čovjekoljubljem i mnoštvom dobrih želja za sve ljude svijeta.

zelja1

Tako je Mia napisala „Djeda Božićnjaku, volim te!“, netko drugi „Svima puno zdravlja i veselja“, netko treći „Dragi djede, nek˙ove godine svi ljudi svijeta budu sretni, veseli i puni ljubavi!“, a netko je jednostavno nacrtao zub, pa nek`tumači ovu sitilizaciju svak kako mu drago 🙂

U sklopu humanitarne akcije Rijeka dobrih želja prodano je u jednom danu svih 300 prigodnih kuglica za blagdansko kićenje bora na Korzu, a sav prikupljeni prihod namijenjen je izgradnji senzornog parka u Centru za autizam Rijeka.

zelja8

Akcija su pokrenule i organizirale studentice Karla Pavlović i Lea Radošević u suradnji i pod pokroviteljstvom Grada Rijeke, a po završetku blagdanskog razdoblja ove će personalizirane kuglice biti podijeljene građanima koji će tako simbolično postati povezani.

Humanitarna akcija se sredinom mjeseca nastavlja akcijom Lampioni dobrih želja!

Foto: Ljiljana Pavlović

zelja7 zelja6 zelja5 zelja4 zelja3 zelja1

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari