SRAMOTNO!

NERED KOD VRATA JADRANA; Zašto ovoj ženi otežavamo život? Pa nemojmo ovo raditi!

Foto: Problemi u prometu Rijeka i okolica/A.S.

Otkako je korona zatvorila vrata restorana, usluga ”drive in” u Mc Donald’su  postala je jedan od najpopularnijih načina za ”izlazak” na brzi obrok, a posebice vikendom kada se stvaraju kilometarske kolone koje se protežu sve do izlaza s riječke zaobilaznice.

S obzirom na to da su, kako već i znamo, i terase zatvorene, većina posjetitelja navikla je jesti s nogu ili pak u autima na velikom parkiralištu koje se nalazi neposredno u blizini restorana i benzinske postaje.

Foto: Problemi u prometu Rijeka i okolica/A.S.

No, najveći problem predstavlja nekolicina građana koja svoje otpadke pušta gdjegod stigne, a toliku količinu smeća ne stignu očistiti ni komunalci, pa taj zadatak dopadne djelatnike benzinske crpke koje svakoga jutra dočeka pravi ”dar-mar”.

Foto: Problemi u prometu Rijeka i okolica/A.S.

Tako je i današnje jutro djelatnica benzinske crpke provela skupljajući otpad koji je još sinoć trebao završiti u obližnjim spremnicima za smeće i koji, u tom slučaju, ne bi postao dodatni posao za ljude koji ga ionako ne bi trebali obavljati umjesto nas!

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari