Od danas zatvorena cesta Ž 5021 od NK Halubjan do restorana Jist

Dionica se zatvara zbog izvođenja radova na izgradnji državne ceste D 427 te izgradnje kružnog raskrižja Halubjan

Zbog izvođenja radova na izgradnji državne ceste D 427 te izgradnje kružnog raskrižja Halubjan i prespajanja magistralnih instalacija u županijskoj cesti Ž 5021, na lokaciji Široli (od NK Halubjan do restorana Jist) županijska cesta Ž 5021 Kastav- Viškovo dana 11. travnja zatvara se za promet na navedenoj lokaciji.

S obzorom na zahtjevnost izvođenja radova i tehnologiju istih uz koje se promet na navedenoj lokaciji ne može voditi uporedo sa izvođenjem radova, Županijska uprava za ceste izdala je izvođaču radova na izgradnji državne ceste D427 Poduzeću za ceste Slavonski Brod odobrenje za zatvaranje županijske ceste u periodu od 11.04.2019. do 31.05.2019. godine.

Promet autobusa Autotrolej-a odvijat će se do slijedećeg tjedna po dosadašnjem voznom redu, o izmjenama voznog reda naknadno će se dostaviti obavijest.

Za sav promet obilazni pravac je lokalna cesta L58018, Sroki – Kosi-Turki.

Molimo sve vozače da koriste obilazne pravce te da poštuju privremenu prometnu regulaciju.

Očekivani završetak radova prema dinamici izvođača radova koji je obećao da će pokušati maksimalno skratiti rok izvođenja radova je 15.05.2019. kada bi se županijska cesta trebala otvoriti za sav promet.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari