ODRŽAN 1. RIJEČKI HUMANITARNI BUVLJAK: Stotine posjetitelja odazvalo se akciji za nezbrinute čupavce!

Organizatori poručuju kako je ovo bio tek prvi humanitarni bubljak i da je u planu, ali i početnoj fazi realizacije, drugi Riječki humantirani buvljak

Modna subota u Rijeci 24.veljače okupila je veliki broj posjetitelja i ljudi dobroga srca.

Mladi Riječani pokrenuli su inicijativu i osmislili Riječki humantirani buvljak za pomoć Udruzi prijatelja životinja Vis Vitalis iz Rijeke. Nekoliko stotina posjetitelja odazvalo se na ovaj humanitarno-modni događaj i potpomoglo prikupljanju sredstava za pomoć udruzi.

Damir Kedžo, Ana Badurina, Paola Vukelić, Slađana Ostić, Filip Koludrović, Ivana Pirizović i Zara Hrvatin ponudili su raznoliki izbor odjeće, obuće I modnih dodataka te je gotovo svatko od posjetitelja mogao pronaći nešto “po svom guštu”.

Organizatori poručuju kako je ovo bio tek prvi i da je u planu, ali i početnoj fazi realizacije, drugi Riječki humantirani buvljak.

Drugo izdanje buvljaka planiraju za mjesec rujan uz nemjerljivo više zabavnog sadržaja, izlagača i ponude, a više informacija o lokaciji i terminu održavanja planiraju uskoro objaviti.

Foto: Luka Radiković

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja