Opatijska gradska vlast uputila apel građanima: “Čuvajmo okoliš”

“Apeliramo na građane da se pridržavaju pravila odlaganja komunalnog otpada”, poručili su Opatijcima putem službenih web stranica Grada opatije

“Uslijed učestalog odlaganja komunalnog otpada na javne povšine apeliramo na građane koji još nisu regulirali svoje odnose s Komunalcem d.o.o. u vezi zaduživanja komunalne opreme (kante za smeće, vrećice) da to što hitnije učine. Molimo građane da komunalni otpad pravilno odlažu kako bi javne gradske površine ostale čiste i grad izgledao primjereno.”, poručiči su svojim građanima iz Grada Opatije putem službenih web stranica gradske uprave.

Doista, prizori na priloženim fotografijama nisu ugodni oku, i jako narušavaju sliku Opatije kao turističkog bisera Kvarnera i šire.

Nadamo se da su ovo samo izdvojeni slučajevi i da Opatijci itekako brinu o slici “Opatije bajne” kako bi i u zimskim mjesecima, posebno u blagdansko doba, Opatija zadržala svoje lijepo lice i ostala privlačna i domaćinima i gostima.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views