A PARKIRALIŠTA BESPLATNA

FOTO: Otvoreno novo parkiralište u gradu – i odmah popunjeno!

Foto: Čitatelj

Novo parkiralište? Naravno, šala. Korzo je najljepša šetnica na svijetu, i bio bi red tako i ostane

Plato Trga 128. brigade, oko kojeg je smješteno nekoliko ugostiteljskih objekata, redovito je posljednjih mjeseci omiljeno nedozvoljeno “parkiralište” znanih i neznanih

I dok se povremeno može imati razumijevanja za vozila hitnih službi ili stanara u interventnim situacijama, posljednjih mjeseci praksa “parkiranja na Korzu” sve je redovitija.

Sve je eskaliralo posljednjih tjedana otkako se iz obližnjih ugostiteljskih objekata u korona-krizi obavlja dostava hrane.

I dok se može imati razumijevanja za dostavljače koji možda stanu na par minuta “pokupiti” hranu (tek treba vidjeti imaju li i dozvolu za to, ili je ovdje tek riječ o “prešutnom odobrenju kršenja prometnih i komunalnih propisa”), ima i onih koji “koriste gužvu” pa zbog vlastite komocije parkiraju gdje stignu.

Pa može i na samo Korzo, zašto ne – iako su već tjednima sva riječka parkirališta potpuno besplatna za korisnike, pa i ono odmah “prekoputa” Korza, na rivi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari