Ovogodišnje Ljeto na Gradini završava s Baltazarom, edukativnom zabavom za cijelu obitelj

Ljeto na Gradini bit će zaključeno ove nedjelje još jednom tematskom manifestacijom – Baltazar na Gradini

Događaj je inspiriran činjenicom da je grad Rijeka poslužio kao nadahnuće tvorcima crtanog filma za kreiranje slavnog Baltazar-grada.

Omiljeni profesor svake godine u fokus stavlja popularizaciju znanosti i u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci znanstvene teme donosi u javni prostor. Tako se na jedan dan posjetiteljima nudi da sudjeluju u čudesnom svijetu znanosti i prouče brojne zanimljive teme prilagođene svim uzrastima pritom prezentirane na inovativan način.

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Predavačice i predavači sa Sveučilišta u Rijeci i ove su godine izabrali zanimljive teme kako bi znanost približili svima koji su zainteresirani, a u program su uključeni studenti i studentice, udruge, institucije te brojni relevantni sudionici koji su svoj rad posvetili popularizaciji znanosti.

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Kreativno učenje za cijelu obitelj, ususret novoj školskoj godini, bit će izvrsna uvertira u novi jesenski početak i odličan zaključak ljetnih aktivnosti.

Događaj počinje u nedjelju 1. rujna u 15 sati i traje do ponoći, a ulaz je slobodan.

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari