Nikad lakše do diplome: Predavanja na ovom studiju možete pratiti iz svog doma ili preko mobitela!

Studij se provodi kao izvanredni, a namijenjen je studentima koji ne žive u Rijeci, rade i ne stižu na poslijepodnevna predavanja

Ekonomski fakultet u Rijeci prva je sveučilišna sastavnica u Hrvatskoj koja je prije četiri godine pokrenula on-line sveučilišni diplomski studij iz područja poslovne ekonomije, smjera poduzetništvo, a sad je prva visokoškolska ustanova u Hrvatskoj koja od nove akademske godine kreće s provedbom preddiplomske sveučilišne razine tog studija.

Studij počinje ove jeseni, a prijave su otvorene do 10. rujna. Prvu generaciju činit će 30 studenata, dok se na diplomsku razinu on-line studija ove godine upisuje njih 40.

Iako se sva nastava provodi u e-okruženju, ispiti se polažu na fakultetu u kontroliranim uvjetima kako bi se zadržao visoki nivo kvalitete studija, kaže prof. dr. Zoran Ježić.

Dekan Ekonomskog fakulteta, prof. dr. Alen Host ističe kako takav način studiranja značajno smanjuje troškove studija, jer nema troškova stanovanja, a u Rijeku se dolazi samo na ispite.

Studij se provodi kao izvanredni, a namijenjen je studentima koji ne žive u Rijeci, rade i ne stižu na poslijepodnevna predavanja koja organiziramo za ostale izvanredne studente. Cijena studija je istovjetna cijeni izvanrednog studija, odnosno godina košta 5.500 kuna.

Nastava je identična nastavi izvanrednog studija, studenti imaju jednake obveze i jednake ishode učenja, a predavanja mogu pratiti čak i na mobitelima, navodi dekan za Novi list.
Vijesti.hr
Foto: Damir Špehar/Pixsell

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari