SOLIDARNOST NA DJELU

PGŽ i Grad Rijeka pomogli nakon potresa pa primili zahvalnice Krapinsko-zagorske županije

Idi na originalni članak
Foto: PGŽ

Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka među prvima su osigurali pomoć u iznosima od 50.000 i 100.000 kuna

Oglas

U Salonu Grada Rijeke zamjenica župana Primorsko- goranske županije Marina Medarić i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel primili su župana Krapinsko-zagorske županije Željka Kolara. Primanju je nazočio i zamjenik gradonačelnika Marko Filipović.

Župan Kolar boravi u Rijeci prigodom manifestacije „100% ZAGORSKO“ koju je iskoristio kako bi predstavnicima Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke dodijelio zahvalnice za pomoć Krapinsko-zagorskoj županiji za sanaciju šteta od potresa.

Nastale štete u vrijednosti od 73 milijuna kuna za posljedicu su imale proglašavanje elementarne nepogode, a upravo su Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka među prvima osigurale pomoć u iznosima od 50.000 i 100.000 kuna.

Poželjevši dobrodošlicu gostima iz Zagorja, zamjenica Medarić izrazila je uvjerenje u što skoriju obnovu domova oštećenih tijekom potresa na području Krapinsko-zagorske županije naglasivši kako je sigurnost ljudi u tim trenucima bila najvažniji prioritet. Također je istaknula zadovoljstvo organizacijom ovogodišnje manifestacije u Rijeci usprkos poteškoćama uzrokovanim pandemijom koronavirusa te pozvala sve građane da kupnjom proizvoda pomognu lokalnim proizvođačima iz Zagorja.

Manifestacija „100% ZAGORSKO“ u Rijeci se održava sedmi put, a stekla je veliku popularnost kod lokalnog stanovništva koji na štandovima na riječkom Korzu imaju prigodu pronalaziti svoje omiljene zagorske proizvode.

Exit mobile version