ZA SVAKU OSUDU!

Piramida smeća na riječkoj Piramidi; Sramotno ponašanje neodgovornih građana

Foto: Facebook

Koliko nam je poznato, najmanje od sinoć te danas tijekom prijepodneva na lokaciji koju svi Riječani nazivaju Piramida, uz istoimeni spomenik, nepropisno je odložena gomila krupnog i sitnog otpada

Neodgovorni pojedinci očito su čistili sitni i krupni otpad iz svog doma, vjerojatno zbog renoviranja, te su otpad ostavili na neprimjerenom mjestu, uz povijesni spomenik koji je nekada označavao mjesto razdvajanja ceste Doroteja od Karolinske ceste. Spomenik je kroz povijest nekoliko puta premješten da bi sada konačno pronašao mir na početku Kumičićeve ulice. Ali ne da bi bio okružen smećem!

Na problem i neodgovorno ponašanje pojedinaca su upozorili i građani na društvenim mrežama te se očekuje hitna reakcija komunalaca kojima je dojavljeno ovo bezobzirno nagrđivanje grada.

Komentatori na društvenim mrežama već ističu kako se u uređenim zapadnoeuropskim zemljama ovo nikako ne bi toleriralo, a počinitelj – odnosno odlagajtelj ovolike količine krupnog i sitnog otpada – bio bi kažnjen visokom novčanom kaznom!

Na potezu su riječki komunalci…

NOVO:

Na lokaciju je vrlo brzo nakon objave stigao kamion, a vrijedni radnici su brže bolje pokupili otpad!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari