Plesnim spektaklom i besplatnim klizanjem otvoreno klizalište “Morska pahuljica”!

Atraktivnim nastupom plesne udruge Ri Dance i besplatnim klizanjem za sve posjetitelje od 18 do 22 sata, otvoreno je najstarije riječko klizalište „Morska pahuljica“ i još jedna sezona klizanja u Rijeci!

Tvrtka Forum ugostiteljstvo iz Rijeke u suradnji s Gradom Rijeka, na radost brojnih Riječana, postavila je klizalište „Morska pahuljica“, na Gatu Karoline Riječke. Klizalište će biti otvoreno od 29. studenoga 2019. do 12. siječnja 2020. godine.

Osim što doprinosi posebnom blagdanskom ugođaju, klizalište je mjesto na kojem školska djeca tijekom zimskih praznika mogu kvalitetno provesti vrijeme pod nadzorom stručnog osoblja.

Aktivnosti klizališta najavili su Tea Mičić iz Odjela za odgoj i školstvo Grada Rijeke, Ines Boban Štiglić iz Turističke zajednice grada Rijeke, Goran Gračanin, ravnatelj Doma mladih Rijeka i Andrej Radalj, voditelj klizališta iz tvrtke Forum ugostiteljstvo.

Uz pokrovitelje, sponzorsku podršku klizalištu pružila je INA. „Već dugi niz godina tradicionalno podržavamo projekte koji su važni za Grad Rijeku i okolicu te nam je zadovoljstvo što smo još jednom imali priliku podržati klizalište Morska pahuljica. INA se od samih početaka trudi biti aktivni član lokalne zajednice i pružati potporu projektima od važnosti za grad, ali i onima koji pridonose kvalitetnijem i ugodnijem životu naših sugrađana“, izjavila je Sanja Jakovac Šepić iz INA-Rafinerije nafte Rijeka.

Grad Rijeka je u organizaciji Odjela za odgoj i školstvo kao i dosadašnjih godina omogućio besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola. Radno vrijeme klizališta za škole s područja Grada Rijeke bit će radnim danom od 8 do 16 sati.

Sva djeca s područja Grada Rijeke mogu besplatno pohađati i Školu klizanja u organizaciji Doma mladih Rijeka, a detaljnije informacije o prijavama mogu se pronaći na njihovoj mrežnoj stranici www.dom-mladih.hr.

Građanima su na raspolaganju termini u popodnevnim satima, radnim danom od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Cijena sata klizanja je 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna.

Doček svetog Nikole uz prigodan program i podjelu darova posebno će razveseliti najmlađe sugrađane, a njegov dolazak na klizalište očekuje se 6. prosinca u 18 sati.

Obavijesti i informacije o programima koji će se održavati na klizalištu, mogu se pronaći na Facebook stranici Rijecko.klizaliste, Instagram profilu i You Tube kanalu klizališta Morska pahuljica.

Osoba za kontakt i dodatne informacije oko klizališta:
Andrej Radalj, voditelj klizališta, mob: 091 956 2800

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari