Black Friday groznica u BigBox Outletu: Veliki popusti i u subotu i nedjelju!

Danas je na Krimeji otvoren BigBox Outlet što je u kombinaciji s Black Friday popustima izazvalo neviđenu navalu kupaca

Relativno brzo ispražnjenje su sve police jer su svim ponuđenim prozivodima uz odlične outlet cijene pribrojam i Black Friday popust!

Međutim, i oni koji su danas zakasnili ili im je željeni proizvod izmakao “ispred nosa”, nemaju zašto žaliti: u Big Box Outletu tijekom večeri i noći police se ponovno pune a na snazi ostaju dodatni popusti na ionako povoljne outlet cijene te će svi koji to žele proizvode svojih omiljenih marki moći nabaviti i tijekom subote i nedjelje.

 

Podsjetimo,radno vrijeme BigBox Outleta koji s enalazi blizu Orijentovog igrališta na lako dostupnom mjestu u Kumičićevoj ulici 62A je ove subote od 09-22h i u nedjelju od 12-21 sat.

Iz ponude se izdvajaju neke od svjetski poznatih marki kao što su Bosch, Grundig, Tefal, Philips, Calvin Klein, Krups, Chicco, Severin i mnoge druge!

U BigBox Outletu također ćete pronaći sljedeće:

GAME ARENU – Prostor kreiran prema sceni iz popularne igrice „Resident Evil“ te će sadržavati gaming računala, laptope i komponente.

PRVI KAT je rezerviran za kućanski asortiman za kuhinju, fitness, čišćenje, kupaonicu, dječje igračke, rasvjetu, kućne ljubimce, deke, pokrivače, posteljine i art dekorom za vrt i kuću te mušku i žensku odjeću brandova poput Nike, Tom Tailor, Escada, Nebulus, Navigazione…

Također ćete pronaći kozmetiku, nakit, parfeme, proizvode za bebe i djecu te uredske i školske potrepštine.

Dio proizvoda možete kupiti i preko redizajniranog Webshop-a sa podrškom od 24h na dan!

Uza sve to, studenti i školarci ostvaruju posebna sniženja na određene dane putem kojih će imati priliku naoružati svoje obrazovanje boljim laptopima ili pak servisirati svoja računala ili mobitele!


(promo)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari