Policija radila svoj posao. Građani izgubili nešto vremena u kolonama, neki nezadovoljni

Foto: Facebook/ Problemi u prometu - Rijeka i okolica

Promet Jadranskom magistralom na području Jadranova danas poslijepodne bio je otežan i usporen zbog policijske akcije pretrage vozila i provjere dokumenata putnika

Policija je, kako su nam objasnili iz Policijske uprave primorsko-goranske, obavljala svoju redovnu zadaću kontrole prometa ljudi i roba (oni koji znaju čitati između redaka shvatit će poantu).

Neke građane donekle je zbunio velik broj policijskih službenika u gotovo “potpunoj borbenoj spremi”, što je uključivalo i oružje dugih cijevi, a neki su se na društvenim mrežama i požalili zbog gubitka vremena potrošenog na stajanje u koloni vozila dok se obavljala pretraga vozila i dokumenata ljudi.

Foto: Facebook/ Problemi u prometu – Rijeka i okolica

Iz policije odgovaraju kako oni moraju raditi svoj posao nadajući se da građani prihvaćaju gubitak (djelića) svoga komoditeta zbog sigurnosnih i drugih provjera policijskih službenika.

Eto, ostaje za zaključiti kako je teško baš uvijek i baš svima ugoditi. A premda nam u policiji to nisu rekli, niti bi nam ikada to javno rekli, reći ćemo umjesto njih: “Nije dobro kad “ne radimo”, nije dobro kad radimo…”.

Foto: Facebook/ Problemi u prometu – Rijeka i okolica

Foto: Facebook/ Problemi u prometu – Rijeka i okolica

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari