Policijski službenici sudjelovali u prodaji humanitarnog kalendara “Riječki dečki – Policajci 2020”

Foto: Riječanin/Mateo Levak

Prodaji humanitarnog kalendara »Riječki dečki – Policajci 2020.« danas su se Adventskoj kućici na Trgu Ivana Koblera pridružili i policijski službenici – sudionici humanitarne akcije.

Početku prodaje prisustvovali su zamjenici gradonačelnika Rijeke Marko Filipović i Nikola Ivaniš, predsjednik Gradskog vijeća Grada Rijeke Andrej Poropat te načelnik PU Primorsko-goranske županije Tomislav Dizdar, koji su se kupovinom kalendara odazvali akciji prikupljanja sredstava za Zavod za hematologiju, onkologiju i kliničku genetiku Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka.

Početku prodaje humanitarnog kalendara na Koblerovom trgu nazočila su i trojica policijskih službenika – sudionika ovog humanitarnog projekta, dva Sanjina i Marinko. Kalendar je realiziran u suradnji Policijske uprave PGŽ i Udruge “Riječki dečki”.

Za ovogodišnje 24. izdanje kalendara iza čije ukupne produkcije i prodaje od samog početka stoji agencija Libra, odabrani su policijski službenici koji svojim likom predstavljaju različite vrste policijskih poslova, ali i svoje hobije kojima se bave u slobodno vrijeme. Autor fotografija je Filip Gržinčić.

Donacija od prodaje kalendara namijenjena je za nabavu bijelog robota, koji će bolesnu djecu zamijeniti na nastavi u razredu, kako bi mogla pratiti gradivo i biti u doticaju s prijateljima i učiteljima.

Kalendar je tiskan u tisuću primjeraka, a njegova prodaja po cijeni od 50 kuna trajat će od 11. do 13. prosinca na štandu na Koblerovom trgu te od 14. do 18. prosinca na štandu na Jadranskom trgu. Također, kalendar se može nabaviti i putem facebooka Udruge „Riječki dečki“.

Građani su sa zanimanjem razgledali kalendar, razgovarali s prisutnim policijskim službenicima, pozitivno se izrazili o sudjelovanju policije u humanitarnoj akciji te kupnjom jednog ili više kalendara pridonijeli uspješnom ostvarenju humanitarnog cilja radi kojeg je kalendar i nastao.

Prodaja humanitarnog kalendara „Policajci-Riječki dečki 2020“ na Koblerovom trgu se nastavlja do petka, 13. prosinca, nakon čega se od subote, 14. prosinca seli na Jadranski trg u Rijeci. U prodaji kalendara i dalje će pomagati policijski službenici – sudionici kalendara, koji će se pridružiti predstavnicima Udruge „Riječki dečki“, volonterima i mamama djece liječene u Dječjoj bolnici Kantrida.

Iz PU primorsko-goranske također pozivaju sve građane i tvrtke da se kupnjom kalendara uključe u ovu humanitarnu akciju i pridonesu prikupljanju sredstava potrebnih za uspješno liječenje naših najmlađih u Dječjoj bolnici na Kantridi.

Foto: Riječanin/Mateo Levak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari