Mame Kvarnera održale prvo okupljanje s ciljem umrežavanja i stvaranja poticajne zajednice!

Foto: Ivor Mažar

Teatro Lounge Bar u Rijeci je prošle subote bio mjesto toplih susreta, novih prijateljstava i izrazito dobre energije

Naime, u ovo blagdansko vrijeme dvije su riječke mame pokrenule inicijativu Mame Kvarnera te su najavile kako će majkama, ali i obiteljima u Rijeci i okolici pružati zanimljive sadržaje, druženja, radionice, a sve s ciljem umrežavanja i stvaranje poticajne zajednice.

Ivana Bakarčić i Emra Bašić Miklić pokrenule su ovu priču te je već prvi susret donio lijepe dojmove i reakcije, a s nestrpljenjem se čekaju iduće konkretne aktivnosti koje će oplemeniti ponudu Kvarnera.

„Želja nam je imati radionice, puno toga spremamo, ali želimo i uključiti i sve vas u to“, istaknule su Ivana i Emra te iskoristile priliku da zahvale svim pokroviteljima i domaćinu.

Događanje je okupilo majke i djecu, ali i tate, a svi prisutni mogli su uživati u okusima Sana delikatesa i Isidora Patisserie kao i darovima koje su sve majke dobile, a između ostalog uključivale su magazin Mama i beba, Tonka proizvodi: Planinski jogurt i Kefir koji su osvojili nagradu “Odabrale mame 2019.”, Adria Lab darove, dar Štifanić destilerije, Sana poslastice, vodu ONA kao i brojne bonove i pogodnosti kupovine.

Događanje je rado posjetila i Aneta Dobranić, osnivačica domaćeg brenda Cvit & Co.

Marija Mažar kratko se predstavila ispred portala Stilueta i naglasila kako rado podržavaju inicijative koje donose dobro zajednici, a Mamama Kvarnera poželjela puno sreće i lijepih okupljanja.

Mame Kvarnera zapratite na Instagramu gdje će premijerno biti objavljivane sve najave.
Fotografije: Ivor Mažar

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari