POVRATAK U „DVA BODA“! Disko glazba i duh kultne diskoteke oživljava u Ogranku Trsat Gradske knjižnice Rijeka

Sjećanja i atmosfera nekadašnjeg Omladinskog kluba „Dva boda“ oživjet će povodom obilježavanja početka rada Ogranka Trsat u cjelodnevnom ritmu

Ogranak Trsat Gradske knjižnice Rijeka, u travnju otvoreni knjižnični ogranak na istočnoj strani grada, od utorka 18. Listopada više neće raditi smjenski već se pridružuje redovnom radu ostalih odjela i ogranaka Knjižnice čime će dodatno porasti razina kvalitete usluge u tom dijelu Rijeke.

Novo redovno radno vrijeme Ogranka Trsat bit će:

Ponedjeljak, utorak, srijeda, petak 8.00 – 19.30
Četvrtak 10.30 – 19.30
Subota 8.00 – 13.00

Početak cjelodnevnog rada bit će obilježen večer prije – u ponedjeljak 17. listopada u 18 sati – posebnim programom u Ogranku Trsat kojim će se oživjeti sjećanja na Omladinski klub Dva boda koji je krajem sedamdesetih i osamdesetih godina djelovao u istom prostoru.

dva boda cb

Na događanju će biti izložene fotografije prikupljene javnom akcijom potrage za zabilježenim sjećanjima iz Dva boda, održani razgovori s upečatljivim akterima scene i života Omladinskog kluba Dva boda (Bojan Mušćet, Velid Đekić…), a sve će biti začinjeno i zabavnom disko glazbom koja je bila prepoznatljivo obilježje kluba.

dva boda2

Prikupljene materijale i dio atmosfere kluba može se pronaći na Facebook stranici Omladinski klub Dva boda https://www.facebook.com/Omladinski-klub-Dva-boda-1590738224567439/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari